GCP Dental introduceert de eerste ThermoCURE-lamp die ook geschikt is voor polymerisatie

image1

Ridderkerk, the Netherlands, 8 October 2015:

De CarboLED CL-02 betekent één lamp voor het uitharden van alle gangbare soorten restauratieve producten… dát bestond nog niet. Een lamp die niet in een moderne tandartsenpraktijk mag ontbreken. De lamp is er nu zowel voor glass ionomeer- en glass carbomeer-producten als voor composieten. Behalve voor uitharding met behulp van breedspectrum-blauwlicht is deze lamp dus ook uitstekend geschikt voor warmte-uitharding (thermocure). De innovatieve lamp (1500 mW/cm2) is ontwikkeld door dezelfde technici die ook achter de succesvolle GCP Glass Carbomer® Tech-producten staan.

GCP Glass Carbomeer-restauratieven harden met deze lamp versneld uit door exact gerichte warmte met een hoog energieniveau. Het resultaat is een volledige, veilige warmteabsorptie die door GCP Fill, Seal, Crown en Bridge-cement wordt omgezet in bijzonder sterke en duurzame, permanente restauraties.

De behuizing van de CarboLED CL-02 is gefreesd uit een massieve, met zilver verrijkte aluminium legering. Dát gecombineerd met een transparante lichtgeleider zorgt ervoor dat de elektronica – waaronder de lamp – niet overmatig thermisch belast wordt. De levensduur wordt zo significant bevorderd. De lamp is eenvoudig te bedienen en heeft een fraaie, ergonomische vormgeving.

GCP Dental wil met dit innovatieve product en de – onlangs geïntroduceerde – universele capsulemixer een nieuwe standaard zetten in termen van topkwaliteit, effectiviteit, vormgeving en gebruiksgemak. GCP Dental verwacht de lamp vanaf eind oktober 2015 te kunnen leveren voor een zeer scherpe introductieprijs van € 399,- Alles over deze unieke lamp is te vinden op http://gcp-dental.nl/producten/curing-lamp/.

GCP Dental © | Boelewerf 32 | 2987 VD Ridderkerk | T +31 (0)10 8209222
F +31 (0)10 8209223 | E info@gcp-dental.com